top of page

THE NEW GENERATION

PARKING SYSTEM

Just drive in and out of garages – once your car is registered, boom gates will open automatically, and parking fees are paid automatically the moment you drive out

apple.png
google-play.png

PAY WITH YOUR CAR,

ANYWHERE YOU DRIVE BY

Just drive in and out – once your car is registered, boom gates will open automatically, and service fees are paid automatically the moment you drive out

apple.png
google-play.png
pflogo-mobile.png

"There's no need for pay stations or a phone to park with Rollet"

letöltés_edited.png

"Drive out, and you’re done paying"

hvg-hu-social-logo.png

„Park automatically in 12 parking lots in Budapest"

vg.png

"Seamless drive-through parking provided by a Hungarian startup"

Totalcarlogo.jpeg

"Parking without a ticket or phone? It works!"

computerworld.png

"Parking revolution"

vezess.png

„Hungarian company revolutionizes parking in Budapest"

CAR PAYMENT FOR YOUR PARKING 

Download the app, register and you're ready to pay with your car!

Forget queuing at the ticket machine and park with Rollet even without pushing any buttons in the application! What's more, no Internet connection is required to park because we identify your vehicle when you get close to the boom gate and we open it instantly. When you're done parking, no further actions needed: the system makes the payment automatically when you exit the parking lot.

HOW DOES IT WORK?

LinkedIn_article_illustrations.png
LinkedIn_article_illustrations.png
LinkedIn_article_illustrations.png

Pay with your car

Download Rollet app

Register your data

eng-android.png
eng-ios.png

Available free for Android and iOS devices.

After downloading the app, register your license plate and credit card data to enjoy drive-through payments!

Rollet Vehicle ID cameras identify your car at payment-level security, and makes the payment automatically while opening the boom gate at the same time.

ROLLET BLOG

rollet_pic_02.jpg

 #koronavírus    #tesztállomás 

Ingyenesen felhasználhatóvá teszi áthajtásos koronavírus szoftverét egy magyar startup

2020. június 25.

Hazánkban március elején jelentettek először hivatalosan koronavírusos esetet, majd pár héttel később az esetek számának növekedése miatt a magyar kormány a kijárási korlátozás mellett döntött. A korlátozás egy teljes hónapra leállította az ország megszokott működését, a kis- és magánvállalkozások egy része bezárt, emberek tízezrei váltak munkanélkülivé. A Rollet, magyar startup vállalkozás a pandémia hatására vágott bele autós, áthajtásos koronavírus tesztelésre szolgáló szoftverük fejlesztésébe, amit most széleskörben elérhetővé és szabadon felhasználhatóvá tesznek az esetleges következő hullám gyors kezelése érdekében.

photo-1578502358135-5db2bc78d597.jpeg

 #fintech 

Miért csak most értjük meg az érintésmentes fizetés fontosságát?

2020. március 27.

Ha egy pozitív hatása van a koronavírusnak, az mindenképpen a technológiai felszereltség ugrásszerű növekedése, egyszerűen rá vagyunk kényszerülve az új megoldásokra, amik biztonságosabbá és könnyebben átvészelhetővé teszik a mindennapjainkat. Ilyen például az érintés nélkül történő fizetés, ami biztosítja, hogy ne kelljen készpénzzel fizetnünk, ugyanis a vírus bizonyítottan életképes marad ezen a felületen is. Hiába használunk kézfertőtlenítőt, ha utána bankjegyekkel fizetünk a megvásárolni kívánt termékért, szolgáltatásért.

1_zXizE0VZqzgIuMYuYTABDA.jpeg

 #mobilitás 

Az ingyenes parkolás hatása a budapesti autós közösségre

2020. április 17.

Az április 6-án bevezetett ingyenes parkolást lehetővé tevő intézkedés jelentős hatással bírt a budapesti közlekedés alakulására az elmúlt hetekben. A járvány elleni hatékonyabb védekezés érdekében a kormány ingyenes parkolást vezetett be a magyarországi nagyvárosok közterületein, mely előreláthatólag a veszélyhelyzet végéig marad érvényben.

1_PeXvUVrlB-IhzhSPU6637g.jpeg

 #technológia 

Magyar FinTech megoldás a The Next Web TOP 5 listáján

2020. március 27.

A The Next Web a Rolletet Magyarország egyik legmeghatározóbb startupjának választotta 2020-ban. Kiállítás mellett lehetőségünk nyílik majd bemutatni hazai innovációnkat a TNW színpadán a nemzetközi közönség előtt.

photo-1528687582894-cb5bab77ea3d.jpeg

 #okosparkolás 

Így érhetünk el nagyobb kapacitást a parkolókban

2020. április 9.

Autósként gyakran tapasztaljuk, hogy nincs elegendő parkolóhely a bevásárlóközpontok, repülőterek vagy irodaépületek parkolóiban, és a nagyforgalmú célállomások egyre zsúfoltabbá válnak. A Rollet saját fejlesztésű szoftver, és hardver segítségével automatizálja a parkolás folyamatát, ezáltal növeli az átmenő forgalmat és parkolóhely kapacitást szabadít fel.

216A9700.jpg

 #városimobilitás  

A FinTech megoldások új korszaka: fizess az autóddal

2020. március 24.

A Rollet egy új fizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi a járművel történő áthajtásos fizetést. A Rollet járműfelismerő kamerái segítségével az autó egy fizetési eszközzé válik, így nincs szükség manuális készpénzes vagy kártyás fizetésre, sem sorbanállásra a parkolóautomatánál, a benzinkutaknál, vagy drive-through éttermeknél.

SIGN UP FOR

ROLLET NEWSLETTER!

Be the first to know the newest Rollet parking lots where you can pay with your car, wihtout any touch.

bottom of page