GYAKRAN ISMÉTELT 

KÉRDÉSEK

Képernyőfotó 2020-03-13 - 15.43.17.pn

ALKALMAZÁS HASZNÁLATA

Bankkártya hozzárendelése a profilodhoz?


Ahhoz, hogy tudd használni az applikációt, mindenképpen szükség van a bankkártyád profilodhoz való hozzárendelésére. Ezt a következő módon teheted meg: rákattintasz a jobb alsó sarokban látható bukósisakra (Profil) majd a Fizetési mód menüpont alatt be is tudod írni a bankkártya adataidat.




Megváltoztak a bankkártya adataid?


Új bankkártya adatok megadásához először törölni kell az aktuális kártyát az applikációból. A jobb alsó sarokban található bukósisak ikonra kattintasz, és a felugró menüben kiválasztod a Fizetési módot. A régi kártyaadatok törléséhez kattints a piros szemetes ikonra, majd add meg az új kártyád adatait.




Külföldi bankkártyát / rendszámot / telefonszámot szeretnél regisztrálni?


Ennek semmi akadálya, a Rollet applikáció ugyanúgy tud külföldi bankkártyát / rendszámot / telefonszámot kezelni, mint magyar adatokat.




Meg szeretnéd változtatni a jelszavadat?


Nem kell mást tenned, mint a jobb alsó sarokban található Profil menüpontra koppintani így a kijelző felső részén megjelenik a neved. Koppints rá a saját nevedre majd az ott felugró menüszalag Jelszó módosítás opcióján keresztül változtasd meg a jelszavadat.




Megváltozott az e-mail címed / telefonszámod?


Frissítsd az adatokat a Rollet applikációban is! A jobb alsó sarokban találod a Profil menüpontot aminek egy bukósisak az ikonja. Erre koppintva a kijelző felső részén a saját nevedet fogod látni. Koppints rá a saját nevedre majd az ott felugró menüszalag Telefonszám, illetve E-mail opcióján keresztül tudod megváltoztatni az adatokat. Az e-mail cím változtatását követően egy megerősítő e-mail érkezik az új címre, kérlek kattints a levélben lévő linkre, hogy frissülhessen az e-mail címed. A telefonszám változtatását követően egy hitelesítő kód érkezik SMS-ben, aminek megerősítésével frissül a telefonszám.




Módosítani szeretnéd az autód rendszámát?


Ehhez először ki kell törölnöd a jelenlegi rendszámot, ezután tudod regisztrálni az újat. A jobb alsó sarokban találod a Profil menüpontot aminek egy bukósisak az ikonja. Itt a Járművek almenüben a kiválasztott jármű rendszámára kattintva tudod kitörölni az autót a Jármű törlése opcióval. A jobb felső sarokban található Új Jármű funkció segítségével tudod hozzáadni az új rendszámot.




Elfelejtetted a jelszavad és újat szeretnél igényelni?


Ha elfelejtetted a jelszavadat, csak kattints a Rollet applikáció főoldalán a Bejelentkezés gombra. Ezek után a bejelentkezési panel jobb felső sarkában látod az Elfelejtett jelszó feliratot. Erre koppintva meg kell adnod a regisztrált telefonszámodat amire küldünk egy megerősítő SMS-t. Ezután be tudod állítani az új jelszavadat!




Kalkuláld ki előre, hogy mennyibe fog kerülni a parkolásod!


A Rollet app-al lehetőséged van kiszámolni mennyibe fog kerülni a parkolásod: alul középen találod a Térkép funkciót, melynek segítségével kiválaszthatod a hozzád legközelebb eső parkolót és az árakról is tájékozódhatsz. A térképen kattints a neked tetsző parkolóra. A felugró panel Árazás nevű oldalán a Kalkulált ár nevű csúszka segítségével tudod beállítani a parkolás tervezett időtartamát. A parkolás díja a behajtás és kihajtás között eltelt idő és a parkolóház díjszabása alapján számolódik. A Rollet applikáció használata ingyenes, nem jár semmilyen többletköltséggel, csak a parkolás díját kell kifizetned.




Szeretnéd tudni hol tudsz a Rollet-el parkolni?


Budapesten és Debrecenben is több helyen tudsz velünk parkolni, az alkalmazásban alul középen találod a Térkép funkciót, melynek segítségével tudod kiválasztani a hozzád legközelebb eső parkolót. Ha pedig nem szeretnél lemaradni a legújabb parkolóhelyekről, iratkozz fel hírlevelünkre a következő linken: https://www.rollet.hu/




Törölnéd a felhasználói fiókodat?


Jajj ne, mondd el kérlek, hogy tudunk-e valamiben segíteni, hátha maradni tudsz! Ha mégsincs szükséged a Rollet app-ra, úgy a következőket kell tudnod: adatkezelési és adatvédelmi okokból a profilodat csak te tudod törölni az alkalmazáson keresztül. A jobb alsó sarokban találod a Profil menüpontot aminek egy bukósisak az ikonja. Erre koppintva a kijelző felső részén a saját nevedet fogod látni. Koppints rá a saját nevedre majd az ott felugró menüszalag utolsó opciója lesz a profilod törlése. A profil törlését követően az 1900 Ft kaució is visszafizetésre kerül a bankkártyádra amennyiben azt már korábban befizetted.





Képernyőfotó 2020-03-13 - 15.43.20.pn

PARKOLÁS A ROLLETTEL

Nem állt le a parkolásod pedig már kihajtottál a parkolóból?


Először is hadd kérjünk elnézést amiért a rendszer nem ismerte fel a kihajtást, elképzelhető, hogy a rendszám volt koszos vagy esetleg technikai probléma áll a háttérben. Kérlek ne ess kétségbe, a látott összeget nem fogjuk levonni a kártyádról! Hogy le tudjuk zárni a parkolásodat, írj nekünk a support@rollet.hu e-mail címre, vagy az applikációban található chat-en keresztül. Fontos, hogy add meg a kihajtásod pontos időpontját, ezt előre is nagyon köszönjük!




Bérlettel rendelkezel az egyik parkolóhelyhez, ahol a Rollet is elérhető?


Ez még jobban megkönnyíti a parkolásodat! A Rolletes parkolókban érvényes bérleteket szinkronban tartják az üzemeltetők a különböző rendszerekben, azonban előfordulhat, hogy egy-egy bérlet nem kerül rögzítésre. Ha ez történik, küldj egy fotót nekünk a megvásárolt bérlet számlájáról a support@rollet.hu e-mail címre, vagy az applikációban található chat-en keresztül, és rögzítjük a bérletet a rendszerünkben, így a bérleted érvényességi ideje alatt természetesen nem számlázunk az adott parkolóban.




Parkolás Rollettel a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren?


A Rollet már elérhető a Debreceni Nemzetközi repülőtéren is, a parkolás pedig ugyanúgy működik, mint a többi helyszínen: a behajtás pillanatában azonosítjuk autódat és automatikusan kinyitjuk a sorompót. A parkolás ideje alatt 1900 HUF összegek zárolódnak a számládon a parkolási díjhoz mérten, majd kihajtáskor a tényleges díj levonásra kerül a számládról (a fennmaradó összeg pedig feloldásra kerül). Ha még többet szeretnél megtudni a debreceni parkolásról vagy a díjszabásokról, keresd fel az alábbi oldalakat: www.dvparking.hu , www.debrecenairport.com




Az utcán szeretnél parkolni velünk?


Jelenleg csak zárt parkolókban vagyunk elérhetőek, melyeknek a listáját az applikációban, vagy a www.rollet.hu honlapon találod.




Van lehetőség mozgáskorlátozott parkolási igazolvány hozzáadására a mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyek igénybevételéhez?


A mozgáskorlátozott parkolóhelyek kezelése a parkolóházak házirendje alapján történik, ezért egyelőre nincs lehetőség az alkalmazáson keresztül a mozgáskorlátozott parkolási igazolvány rögzítésére.





Képernyőfotó 2020-03-13 - 15.43.24.pn

FIZETÉS ROLLETTEL

O que vou aprender neste curso?


Você vai aprender a usar recursos como a terra, a água, o crescimento e a transformação de plantas e a metamorfose de insetos, como ferramentas de ensino, para estimular todos os sentidos - visão, olfato, audição, tato, paladar - e muito mais.

As atividades propostas visam:

- explorar o ambiente ao redor;

- proporcionar estímulos constantes e variados;

- trabalhar e enriquecer a percepção do espaço;

- desenvolver a sensibilidade e coordenação motora;

- estimular mente e criatividade;

- contribuir para a sociabilização e troca de experiências;

- criar vínculos e ser solidária




Por que usar a natureza para ensinar?


As crianças começam a reconhecer cores, cheiros, texturas, sons, a aprender como o mundo funciona a partir da interação com a Natureza. Dessa forma, aprende também a respeitar, cuidar e perceber a sua relevância para o ser humano.

Ao entrarem em contato com os elementos naturais, vão perceber que o mundo é muito maior e recheado de significados, elas sentirão vontade de explorá-lo para conhecerem o que existe nele e como podem usar o que descobriram nas suas brincadeiras.

As atividades realizadas com recursos naturais potencializam a criatividade da criança ao mesmo tempo em que estimula sua curiosidade sobre o mundo




Quais os diferenciais deste curso?


O curso destaca-se por ser objetivo, prático, eficiente e por oferecer um grande volume de informações, em um curto espaço de tempo.

Os encontros ao vivo possibilitam tirar as dúvidas na hora e trocar experiências com outras pessoas.

Os materiais complementares de cada encontro são essenciais para explorar ainda mais os temas abordados e para incrementar os estudos a respeito.

Mesmo que por algum motivo você não possa estar presente nos encontros ao vivo via Zoom, as aulas são gravadas e enviadas para que você possa aproveitar o conteúdo no seu melhor momento.




Qual a vantagem de fazer o curso online e ao vivo?


Fazer um curso presencial é uma experiência insubstituível, mas listo aqui 4 vantagens dos encontros virtuais:

1. Interação: Tire suas dúvidas em tempo real

Tirar as dúvidas que surgem no aprendizado em tempo real certamente é uma das maiores vantagens de estudar com aulas ao vivo.

Diferente dos cursos gravados, nos cursos online ao vivo você não precisa esperar alguém responder sua dúvida no bate papo. Ou seja, as aulas acontecem através de uma plataforma de videoconferência em tempo real.




Como posso pagar?


Você pode pagar com cartão de crédito (à vista ou parcelar em até 12x), via PIX ou boleto bancário. Se optar por boleto bancário, os ingressos serão enviados assim que recebermos a confirmação do pagamento, o que pode demorar até 2 dias úteis após efetuado o pagamento.




Como terei acesso ao curso?


Assim que o seu pagamento for confirmado pelo sistema, você receberá um e-mail de Cris Frade, confirmando sua inscrição, com informações detalhadas sobre como acessá-lo no dia e hora determinados. Caso demore a receber o seu e-mail, lembre-se de verificar a sua caixa de SPAM.




Se nos dias definidos eu não conseguir participar ao vivo, perco o conteúdo?


Não, não! As aulas serão gravadas e disponibilizadas no dia seguinte ao encontro ao vivo. Mas recomendo que você faça o que for possível para estar presente nos encontros ao vivo para que possa perguntar o que desejar, tirar dúvidas e trocar experiências.





NEM TALÁLTAD MEG
KÉRDÉSEDRE A VÁLASZT?

Írj e-mailt nekünk!