top of page

ÉRINTÉSMENTES

FIZETÉSI TECHNOLÓGIA

ÜZEMELTETŐKNEK

Versenyképesebbé tesszük az utcai parkolással szemben, ráadásul még árat sem kell csökkentenie. A Rollet felhasználóknak nyújtott értéknövelt szolgáltatások könnyebbé teszik a parkolást, jobb ügyfélélményt biztosítanak, hűséget alakítanak ki és mindenki számára előnyös módon növeljük a forgalmát.

A ROLLET MŰKÖDÉSE

Layer 48.png

1. INGYENES LETÖLTÉS

A Rollet alkalmazás ingyenesen elérhető a Google Play és App Store áruházakban.

Layer 49.png

2. REGISZTRÁLÁS

A felhasználó megadja járművének és bankkártyájának adatait és készen is áll a parkolásra, nincs már több tennivalója!

Layer 50.png

3. BELÉPTETÉS

A felhasználónak nincs szüksége jegyet húznia, vagy a telefonon manuálisan elindítania parkolását, a Rollet automatikusan megteszi ezt a jármű felismerése után.

Layer 51.png

4. KILÉPTETÉS

A parkolási díj kifizetése a parkolóból való kihajtás során történik meg, automatikusan. A Rollet felismeri a járművet és ezzel egyidejűleg intézi a parkolás fizetését a felhasználó által rögzített bankkártyával.

Layer 52.png

5. SZÁMLÁZÁS

A felhasználó a parkolás automatizált kifizetésével egyidejűleg elektronikus számlát kap az appban rögzített e-mail címére. Az sem gond, ha az autósnak ÁFÁ-s számlára van szüksége,vállalatok is könnyedén rögzíthetik autó flottájukat a gyors parkolás érdekében.

GYORSASÁG
ÉS KÉNYELEM

A Rollet appban regisztrált autósoknak nincs szükségük többé parkolójegyet húzniuk, vagy manuálisan elindítaniuk a parkolást telefonjukon, hiszen a Rollet rendszer két másodpercen belül felismeri a járművet a sorompónál és beengedi a parkolóterületre a Rolletes felhasználót.

ÚJGENERÁCIÓS

FIZETÉS

A Rollet Pay használatával az autósoknak nem kell többet apróval, vagy készpénzzel kifizetniük parkolásukat a jegyautomatánál. A Rollet ugyanis felismeri a járművet távozáskor és ezzel egyidejűleg a fizetés is automatikusan megtörténik az előre regisztrált bankkártyával. 

RUGALMASSÁG

A Rollet rugalmasan kezeli a tarifák változásait, akár napszakoktól függően, és a parkolót üzemeltető speciális igényeire is megoldást szolgáltat.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

A Rollet Vehicle ID™ kamerái és a vezérlő terminálok összhangban működnek az Ön parkolójában elérhető sorompókkal és beléptető rendszerekkel. A Rollet telepítése akár néhány óra alatt is megvalósulhat.

STATISZTIKA
ÉS ELSZÁMOLÁS

A Rollet Park-o-Matic kezelőfelületén minden be- és kihajtott jármű valós időben rögzítésre kerül. Az így szerzett és feldolgozott a statisztikai adatok alapján pedig jobban megismerheti parkolója működését és még kimutatásokat is készíthet.

INTEGRÁLHATÓSÁG

Nem kell korábbi parkolási rendszerét lecserélnie, a Rollet könnyedén egyesíthető és szinkronizálható a már meglévő parkolási megoldásával. A Rollet decentralizált technológiájának és a kompakt hardvereinek köszönhetően, pár nap alatt modernizálhatja forgalomirányítási rendszerét.

ROLLET PAY

Nem csak a parkolást könnyítjük meg, hanem a parkolás kifizetését is. A Rollet Vehicle ID™️ kamerák egy szempillantás alatt felismerik a sorompót megközelítő járművet, lezárják a felhasználó futó parkolását és a rendszer automatizált módon elvégzi a parkolás kifizetését a korábban rögzített bankkártya segítségével. A folyamat során az autós nem kerül fizikai kontaktusba sem parkoló automatával, de még a telefonjával sem, elég a vezetésre koncentrálnia.

Layer 53.png

ROLLET PARK-O-MATIC

A Rollet valós időben rögzíti az Ön parkolójába be- és kihajtott járművek rendszámait, az adatok pedig lokációtól függetlenül bárhonnan elérhetőek web-böngészőben futó felületeken. A naplózott adatokat időbélyegekkel látjuk el, így könnyedén

nyomon követhetőek a bérletes és egyszeri parkolások a rendszerben.

 

A felületről könnyedén exportálhatóak az adatok, amelyekből egy kattintással áttekinthető kimutatások készíthetőek.

A Park-o-Matic összekapcsolható és szinkronizálható a már meglévő parkolási rendszerével.

 

A parkoló kihasználtságától függően bármikor állíthat a parkolási árazáson, így maximalizálva a bevételeket. A módosításokat

az alkalmazás egyből leköveti. Az élő chat funkción keresztül bármikor kapcsolatba léphet parkoló vendégeivel, sőt az autósok

is kereshetik a Rollet ügyfélszolgálatot a nap 24 órájában, akár hétvégén is.

Layer 55.png

A Rollet nem csak fizetős parkolóknak, mélygarázsoknak nyújt egyedülálló megoldást, hanem irodaházaknak, gyárterületeknek, logisztikai zónáknak, sőt még bevásárló központoknak is.

A Rollet Industrial egy felhő alapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi a parkolási zónák menedzselését bármikor, bárhonnan, lokációtól függetlenül. Az LPR+ járműfelismerő technológia teljes mértékben megszünteti a parkolójegyek és proxikártyák használatának szükségességét.  A rendszámfelismerésen túl a rendszer gépi tanuláson alapuló technológiát használ a gyors és pontos jármű azonosításhoz.

Rollet_Industrial_logo_horizontal_black_
audi.jpg
graohi.png
dkv.jpg
Képernyőfotó 2019-07-16 - 11.33.15.png

Tegye okosabbá parkolóját a Rollettel, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

bottom of page