top of page

MEGJELENÉSEK

A MÉDIÁBAN

vg.png
Képernyőfotó 2019-11-22 - 16.37.07.png

Startupapokalipszis most

2019.11.08.

A lisszaboni Web Summiton egy jellemző adat van, ami az egy négyzetméterre eső világmegváltó gondolatok számánál is magasabb: az egy négyzetméterre eső startupok mennyisége. 

Magyar startupok mérettetik meg magukat Lisszabonban

2019.11.05.

Lisszabonban rendezik a Web Summitot, Európa legdinamikusabban növekvő technológiai konferenciasorozatát, kiállítását, amely a magyar startupoknak meghatározó bemutatkozási lehetőséget jelent. 

Totalcarlogo.jpeg

Parkolás parkolójegy és mobil nélkül? Működik!

2019.10.07.

Budapestet lassan megfojtja a helyhiány, de mielőtt teljesen élhetetlenné és autózhatatlanná válik a város, jön még néhány megoldás, melyekkel a maradék helyeket is kihasználhatjuk.

szeretlekmagyarorszag-final-logo.png

Kényelmes lehet a parkolás: magyar startup nyert nemzetközi díjat Bécsben

2019.09.23.

A Rollet egy automatizált fizetési megoldás, amelyet autósoknak fejlesztettek és jelenleg a parkolást teszi roppant kényelmessé. 

pflogo-mobile.png

Magyar startup nyert nemzetközi díjat Bécsben

2019.09.21.

A közönség a parkolást támogató Rollet megoldásait találta a leghasznosabbnak, így ezt választotta a legígéretesebb startup vállalkozásnak a CEE Property Forum 2019 konferencián.

pflogo-mobile.png

Már automatára és telefonra sincs szükség a legújabb parkolási őrületnél

2019.06.13.

Tucatnyi budapesti zárt parkolóban használható mostantól az a rendszer, melynek segítségével úgy parkolhatunk, hogy az ezzel járó vesződést a Rollet applikáció megoldja helyettünk.

hvg-hu-social-logo.png

12 budapesti parkolóban indul el a teljesen automata parkolás

2019.06.13.

Se készpénz, se jegy, de még mobil sem kell az új parkolási rendszerhez, melyet első körben tucatnyi zárt parkolóban élesítettek Budapesten.

origo.png

Se készpénz, se jegy, se mobil nem kell az új parkolási rendszerhez

2019.06.13.

A magyar fejlesztésű Rollet applikációval tucatnyi budapesti zárt parkolóban nem kell többé jegyet húznunk, se aprópénzzel bajlódnunk, vagy a mobilunkról indítanunk a parkolást, csak behajtunk és ha végesztünk, kihajtunk. Ennél egyszerűbb megoldás nem létezik.

napi.hu.png

Mától érintésmentesen parkolhat a belvárosban is

2019.06.13.

Tucatnyi budapesti zárt parkolóban használható mostantól az a rendszer, melynek segítségével úgy parkolhat, hogy az ezzel járó vesződést az applikáció megoldja. 

hirado.hu.png

Érintésmentes parkolási rendszert fejlesztett ki egy magyar startup

2019.06.13.

Érintésmentes parkolási rendszert fejlesztett ki egy magyar startup cég, a Rollet. A zárt parkolókban használható rendszert Debrecenben és Budapesten már több parkolóban is használják – közölte a társaság az MTI-vel.

vg.png

Érintésmentes parkolási rendszerrel hódít egy magyar startup

2019.06.13.

Érintésmentes parkolási rendszert fejlesztett ki egy magyar startup cég, a Rollet. A zárt parkolókban használható rendszert Debrecenben és Budapesten már több parkolóban is használják – közölte a társaság.

computerworld.png

Parkolóforradalom

2018.06.27.

A napjainkban tapasztalható IoT-innovációnak köszönhetően számos olyan területet is megváltoztat a gépek közötti kommunikáció, amelyeket évtizedek óta elkerülnek a változások. Egy magyar startup cég most a parkolás területére robbant be.

origo.png

Amit most a debreceni autósok kaptak, olyat még nem látott az ország

2018.06.13.

Új elektronikus parkolási fizetési rendszert vezettek be az országban elsőként Debrecenben.

Csak kihajtasz, és fizettél is

2019.02.01.

letöltés_edited.png

A parkolóházakban a fizetés ma nem egyszerű, pedig jó lenne elterelni az álló autókat az utcáról. Erre talált ki új megoldást a Rollet. A startup már túl van két befektetésen. 

blikk.png

Új elektronikus parkolási fizetési rendszert vezettek be Debrecenben

2018.06.13.

Új elektronikus parkolási fizetési rendszert vezettek be az országban elsőként Debrecenben – jelentette be a helyszínen tartott szerdai sajtótájékoztatón Barcsa Lajos, a város alpolgármestere.

hirado.hu.png

Új elektronikus parkolási fizetési rendszert vezettek be Debrecenben

2018.06.13.

Új elektronikus parkolási fizetési rendszert vezettek be Debrecenben – jelentette be a helyszínen tartott szerdai sajtótájékoztatón a város alpolgármestere.

vezess.png

Debrecenben már úgy parkolhatsz,
ahogy sehol

2018.06.13.

A szolgáltatást egyelőre a Halköz mélygarázsban és a Jászai Mari téri üzleti parkolóban vehetik igénybe az autósok, akik az új rendszernek köszönhetően az eddiginél gyorsabban, könnyebben parkolhatnak.

bottom of page